Doemscenario Kishna komt uit: kruisband afgescheurd

Reacties

De vrees voor een ernstige blessure voor Ricardo Kishna is uitgekomen. De aanvaller van ADO Den Haag heeft in de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag (1-1) zijn voorste kruisband afgescheurd. Kishna wordt gehuurd van Lazio.

Doemscenario Kishna komt uit: kruisband afgescheurd

ADO-trainer Fons Groenendijk vreesde zondag na de wedstrijd tegen Ajax al voor een ernstige blessure van Kishna. 'Ik hoop dat het meevalt. Het zag er niet goed uit.' Ook de uitblinkende doelman Robert Zwinkels liet zich uit over de blessure van zijn ploeggenoot.

De 22-jarige Kishna, die in het verleden al vaker werd gekweld door knieklachten, wordt binnenkort geopereerd. Op de gescheurde kruisband na is er verder geen schade in zijn knie. 'Dit is echt slikken', reageert trainer Fons Groenendijk. 'Het is een drama voor Ricardo. Ik zou het tegen Ajax behaalde punt zo inleveren als ik hem daarmee zou helpen. Hij had zo'n honger om zich te laten zien bij ADO.'

ADO doet nog geen uitspraken over hoe lang Kishna uitgeschakeld is, maar over het algemeen geldt voor een afgescheurde kruisband een revalidatie van zes tot negen maanden. Dat zou betekenen dat het seizoen er voor Kishna grotendeels op zit.

De enkelblessure die Lex Immers opliep in het duel met Ajax lijkt mee te vallen. Dinsdag wordt besloten of de middenvelder kan meespelen in het KNVB-bekerduel met zijn oude club Feyenoord van woensdagavond (20.45 uur).

'Kishna wilde carrière juist weer een boost geven bij ADO'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.