Kippenvel en applaus: Lockyer met zijn helden terug op het veld

Reacties

AFC Bournemouth - Luton Town is een waar voetbalfeest, waar na ruim een uur al zes keer is gescoord (3-3 op het moment van schrijven). Door een emotioneel moment voor aanvang hadden de supporters in het Vitality Stadium het kippenvel al even op de armen staan.

Kippenvel en applaus: Lockyer met zijn helden terug op het veld
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
4 - 3
Luton Town
Luton Town

Bournemouth en Luton stonden dit seizoen al eerder tegenover elkaar in dit affiche. Die wedstrijd werd echter gestaakt, nadat Luton-aanvoerder Tom Lockyer uit het niets in elkaar was gezakt. De verdediger bleek, voor de tweede keer in zijn loopbaan, het slachtoffer te zijn geworden van hartfalen. Op het veld werd hij gereanimeerd door de medische hulptroepen.

De wedstrijd werd, bij een 1-1 tussenstand, niet uitgespeeld. Uiteindelijk werd besloten om het duel in zijn geheel te laten overspelen. Woensdag stonden Bournemouth en Luton opnieuw tegenover elkaar en keerde Lockyer terug in het stadion waar hij aan de dood ontsnapte. Niet als speler, want het is vooralsnog onzeker of hij ooit nog gaat voetballen, maar als toeschouwer.

Voor aanvang kwam Lockyer onder een luid applaus het veld op. Daar werd hij opgewacht door de medici die hem op die zaterdagmiddag in december zo goed geholpen hadden. Lockyer deed zijn best om ervoor te zorgen dat zij de aandacht kregen die zij verdienen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.