Kies je favoriete elftal voor Jong Oranje en win prijzen

Voor Jong Oranje begint de jacht op het EK-goud in Israël donderdagavond om 20.30 uur in de eerste groepswedstrijd tegen Jong Duitsland. Jij kunt voor dat duel jouw favoriete basiself samenstellen.

Kies je favoriete elftal voor Jong Oranje en win prijzen

Hoewel coach Cor Pot al aangaf er zo goed als uit te zijn heeft hij de beschikking over een fraai arsenaal aan jonge spelers, waaronder de nodige A-internationals.

Wat te denken van zijn middenveld. Pot kan kiezen uit Jordy Clasie, Tonny Vilhena, Leroy Fer, Marco van Ginkel en Adam Maher. Aanvoerder Kevin Strootman is verzekerd van een basisplaats zo gaf Pot al herhaaldelijk aan.

Ook wat betreft de defensie en achterhoede heeft Pot voldoende te kiezen. Op doel lijkt Jeroen Zoet zeker van een basisplaats, of verkies jij toch Marco Bizot of Nick Marsman?

Oranje treft later in de groepsfase nog de leeftijdsgenoten van Jong Rusland en Jong Spanje. Om Europees Kampioen te worden zal de zogenaamde Poule des Doods overleefd moeten worden. Bezoekers van onze site hebben tot en met donderdag 12.00 uur de tijd hun elftal samen te stellen. Klik op onderstaande afbeelding om aan de slag te gaan. Ook in de aanloop naar de komende groepsduels zullen we jullie vragen het favoriete Jong Oranje samen te stellen.VI verloot onder de deelnemers tien uitshirts van het Nederlands elftal. Veel plezier! <br /><br />

Bekijk hier al onze video's