Kieftenbeld verlengt contract bij FC Groningen

Reacties

Maikel Kieftenbeld heeft zijn aflopende contract bij FC Groningen met twee jaar verlengd. De onderhandelingen met de aanvoerder liepen de voorbije maanden stroef, maar nu is de kogel toch door de kerk.

Kieftenbeld verlengt contract bij FC Groningen

De 23-jarige middenvelder was het afgelopen seizoen een belangrijke kracht in het elftal van coach Edwin van de Looi. In het seizoen 2010/2011 kwam de toenmalig rechtsback over van Go Ahead Eagles en wist zich direct in het elftal van de noordelingen te knokken.

Henk Veldmate, manager technische zaken, is blij met de gang van zaken. 'Kieftenbeld heeft ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd al veel ervaring en is ook dit seizoen een belangrijke schakel binnen de ploeg gebleken. De supporters kunnen zich identificeren met zijn speelstijl; strijd leveren en nooit opgeven. Niet alleen binnen het veld, maar zeker ook daarbuiten is hij een waardige ambassadeur van de club.'

Volgens directeur Hans Nijland waren er diverse clubs geïnteresseerd in de middenvelder. Onder meer het Belgische Club Brugge was van plan om Kieftenbeld aan te trekken. Nijland is in zijn nopjes. 'Ik ben blij met contractverlenging van onze aanvoerder Maikel Kieftenbeld. Het zou wel eens mooie dag kunnen worden vandaag', liet hij op Twitter weten.

Groningen hoopt ook de overgang van Ajacied Danny Hoesen op korte termijn af te ronden. Om 14.00 uur geeft de club een persconferentie.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.