Keizer tekent voor twee jaar als opvolger Ten Cate in Abu Dhabi

Reacties

Al-Jazira heeft Marcel Keizer aangesteld als opvolger van Henk ten Cate. De 49-jarige trainer zat zonder club na zijn ontslag bij Ajax in december.

Keizer tekent voor twee jaar als opvolger Ten Cate in Abu Dhabi

Keizer heeft een tweejarig contract ondertekend in Abu Dhabi, waar Ten Cate tweeënhalf jaar trainer was. Hij leidde Al-Jazira in het seizoen 2016/17 naar het kampioenschap en nam in december nog deel aan het WK voor clubs, waarin het in de halve finale werd uitgeschakeld door Real Madrid (2-1).

Al-Jazira is voor Keizer de eerste trainersklus in het buitenland. Nadat hij werkzaam was geweest voor Telstar, FC Emmen en SC Cambuur, ging hij in de zomer van 2016 aan de slag bij Jong Ajax. Na een uitstekend seizoen in de Jupiler League schoof hij door naar de hoofdmacht, maar daar werd hij na een half jaar ontslagen.

Keizer werd eerder ook in verband gebracht met onder meer Excelsior en SC Heerenveen, maar die clubs kozen uiteindelijk voor respectievelijk Adrie Poldervaart en Jan Olde Riekerink. Uiteindelijk werd het dus, zoals al aangekondigd, Al-Jazira.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.