Keiharde beschuldigingen bij rechtszaak tussen Fortuna en Oliseh

Reacties

De arbitragecommissie doet binnen vier weken uitspraak in de zaak tussen Fortuna Sittard en de op non-actief gezette trainer Sunday Oliseh. Beide partijen kregen dinsdag tijdens de zitting de gelegenheid er samen uit te komen, maar in plaats van schikken ging het moddergooien naar elkaar na de schorsing van de zitting door.

Keiharde beschuldigingen bij rechtszaak tussen Fortuna en Oliseh

Oliseh nam zelf nog het woord en benadrukte de in zijn ogen illegale betalingswijze van de club aan spelers en trainers. Hij noemde ook de Turkse zaakwaarnemer Ogan Turhan als mede-eigenaar van Fortuna Sittard.

Het kamp Fortuna weerlegde die aantijgingen. Eigenaar Isitan Gün hield een emotioneel betoog en stelde dat hij Oliseh meerdere malen gewaarschuwd had voor zijn gedrag. Gün stelde ook dat het onmogelijk was opnieuw met Oliseh samen te werken. Het kamp Oliseh eiste een terugkeer als trainer.

Dat de verhoudingen dermate beschadigd zijn en dat een verdere samenwerking onmogelijk lijkt, was echter voor alle aanwezigen wel duidelijk. Of zoals de voorzitter van de commissie het zei toen beide partijen nog een laatste betoog wilden houden: 'U wilt nog even verder ruzie maken. Gaat uw gang.'

Lees hier het rechtbankverslag van VI-verslaggever Chris Tempelman nog eens terug:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.