Kaká viert rentree én verjaardag op trainingsveld

In de aanloop naar de vijf beslissende Primera División-duels stroomt de ziekenboeg van Real Madrid langzaam leeg. Donderdag hervatten Kaká (foto), Raúl, Christoph Metzelder en Raúl Albiol de groepstraining.

Kaká viert rentree én verjaardag op trainingsveld

Kaká kreeg niet alleen felicitaties vanwege zijn rentree op het veld. De Braziliaanse middenvelder vierde tevens zijn achtentwintigste verjaardag. Opvallend, aangezien Royston Drenthe – die donderdag vanwege fysieke ongemakken niet meetrainde – onlangs ook op zijn verjaardag voor het eerst weer deelnam aan de groepstraining.

De rentree van clubicoon Raúl kwam sneller dan verwacht. De Spanjaard zou twee tot drie weken uit de roulatie zijn met een knieblessure, maar keerde al na tien dagen terug. Ook het herstel van Metzelder (knie) verliep voorspoediger dan in eerste instantie voorspeld werd.

In de titelstrijd moet Real Madrid één punt goedmaken op Barcelona. De Koninklijke treft achtereenvolgens Zaragoza (uit), Osasuna (thuis), Real Mallorca (uit), Athletic de Bilbao (thuis) en Málaga (uit).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen