Juventus wijst aanbiedingen voor concurrent De Ligt af

Reacties

Juventus is nog niet van plan Merih Demiral te laten gaan. Zowel uit Duitsland als Engeland is er concrete interesse voor de centrumverdediger.

Juventus wijst aanbiedingen voor concurrent De Ligt af
© Pro Shots

Duitse, Engelse en Italiaanse media schrijven al een behoorlijke tijd over de grote belangstelling voor de 21-jarige Turk. Nu zijn er volgens Sky Sport Italia ook officieel aanbiedingen gedaan. Leicester City zag een bod van dertig miljoen euro afgewezen worden, terwijl ook het bedrag van veertig miljoen euro van Borussia Dortmund niet goed genoeg was voor Juventus.

De kans is wel groot dat de selectie van Juventus deze winter uitgedund wordt. Verschillende spelers hebben een uitzichtloze situatie onder coach Maurizio Sarri. Zo wil de Italiaanse topclub graag af van Daniele Rugani en Emre Can, terwijl Mario Mandzukic al is vertrokken.

De clubleiding van De Oude Dame gelooft echter nog zeer in de kwaliteiten van Demiral. De jonge verdediger werd net als Matthijs de Ligt afgelopen zomer naar Turijn gehaald. Hij kwam voor achttien miljoen euro over van Sassuolo en krabbelde op na een moeizame start. Bij de laatste twee Serie A-wedstrijden voor de winterstop was Demiral basisspeler, ten koste van De Ligt.

De huidige nummer twee van de Serie A begint maandag aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen Cagliari. Juventus heeft evenveel punten als koploper Internazionale, maar het doelsaldo van de concurrent uit Milaan is iets beter.

Juventus 2020: Eriksen halen en laten samenspelen met magische drie
Serie A

Stand Serie A 2019/2020

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
38
26
5
7
76-43
+33
83
2
Internazionale
38
24
10
4
81-36
+45
82
3
Atalanta Bergamo
38
23
9
6
98-48
+50
78
4
Lazio
38
24
6
8
79-42
+37
78
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.