Juventus haalt lastpak Osvaldo terug naar Italië

Reacties

Juventus staat op het punt zich te versterken met Dani Osvaldo. De Oude Dame haalt de Italiaanse spits terug naar de Serie A. Hij ondergaat vandaag in Turijn een medische keuring en wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van Southampton.

Juventus haalt lastpak Osvaldo terug naar Italië

In Engeland had de 28-jarige spits, die afgelopen zomer voor een recordbedrag van bijna zestien miljoen euro overkwam van AS Roma, zich alweer onmogelijk gemaakt na een knokpartij met teamgenoot José Fonte. De club legde hem een schorsing voor twee weken op.

Manager Mauricio Pochettino hoeft de Italiaan ook niet meer terug te zien bij Southampton. Op de vraag of Osvaldo ooit nog voor de club zou kunnen spelen na het incident antwoordde hij: 'Je geeft zelf al antwoord op je vraag, als je begrijpt wat ik bedoel. Nee, dat is duidelijk.'

Juventus verlost Osvaldo uit zijn lijden in Engeland en vergroot daarmee zijn aanvallende opties. Naar verluidt kan de koploper uit de Serie A de spits na zijn huurperiode definitief overnemen in de zomer voor een bedrag van negentien miljoen.

Osvaldo speelde dertien competitiewedstrijden voor Southampton en vond daarin drie keer het net. De spits is dertienvoudig Italiaans international en maakte vier interlanddoelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.