Jurjus heeft goede hoop op inzetbaarheid voor topper tegen Willem II

Reacties

Hidde Jurjus heeft goede hoop dat hij vrijdag gewoon in actie kan komen voor FC Groningen in de competitietopper tegen Willem II. De keeper van de noorderlingen kreeg zaterdag tegen SC Cambuur een rode kaart, maar is niet direct bang voor een schorsing.

Jurjus heeft goede hoop op inzetbaarheid voor topper tegen Willem II
© Pro Shots
FC Groningen
FC Groningen
3 - 0
SC Cambuur
SC Cambuur

Jurjus werd ruim twintig minuten voor tijd naar de kant gestuurd, na een duel met de doorgebroken Cambuur-spits Milan Smit. De grote vraag is of er contact was tussen de twee. 'Ik doe er alles aan om hem te ontwijken en volgens mij lukt dat aardig', zei de Groningen-keeper na de 3-0 zege tegen ESPN. 'Maar de scheids dacht daar na lang twijfelen anders over.'

En dus werd er een directe rode kaart getrokken. Onterecht, meent Jurjus. 'Ik heb er hele goede hoop op dat ik vrijdag gewoon kan spelen', zei de goalie. 'Ik denk dat duidelijk is dat dit niet een duidelijke rode kaart was, dus ik heb hele goede hoop dat ik volgende week kan keepen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na de rode kaart voor Jurjus kwam Dirk Baron onder de lat te staan bij Groningen. Hij maakte met deze invalbeurt zijn debuut in het eerste elftal.

Voor Groningen wordt het vrijdag erg spannend in de uitwedstrijd tegen Willem II. De ploeg van Dick Lukkien kan de achterstand op de koploper terugbrengen tot één punt, maar als Willem II wint, zijn de Tilburgers zeker van één van de twee promotietickets.

Vr 26 apr.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Willem II
37
22
10
5
74-33
+41
76
2
Roda JC Kerkrade
37
21
12
4
69-32
+37
75
3
FC Groningen
37
21
9
7
69-30
+39
72
4
FC Dordrecht
37
18
14
5
73-50
+23
68
* Actueel tot en met 3 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.