José Antonio Reyes (35) overleden bij auto-ongeluk

Reacties

José Antonio Reyes is bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Dat trieste nieuws is zaterdag bevestigd door zijn oude club Sevilla.

José Antonio Reyes (35) overleden bij auto-ongeluk

De 35-jarige Spanjaard speelde in eigen land nog op het tweede niveau voor Extremadura na eerder voor een Chinees avontuur te hebben gekozen.

Reyes heeft een indrukwekkend palmares. Hij won in totaal vijf keer de Europa League, waarvan drie keer met Sevilla. Bij die club werd de aanvaller ook opgeleid. In 2004 verkaste hij voor twintig miljoen euro naar Arsenal, waarmee hij landskampioen werd. Datzelfde bereikte de 22-voudig Spaans international vervolgens als huurling bij Real Madrid. In Spanje speelde Reyes vervolgens nog voor Atlético Madrid, Sevilla en Espanyol. Tussendoor was er nog een periode bij Benfica.

Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend op de snelweg van Sevilla richting Utrera, de geboorteplaats van Reyes. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. La Liga heeft bekendgemaakt dat de wedstrijden van zondag op het tweede niveau verplaatst zijn naar dinsdag.

Bekijk hieronder een selectie van steunbetuigingen uit de voetbalwereld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.