Jorginho 'verpest' shirt van teleurgestelde Amerikaanse Pulisic-fan

Reacties
Jorginho 'verpest' shirt van teleurgestelde Amerikaanse Pulisic-fan
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een fan van Manchester City ging vol goede moed op bezoek bij Chelsea. The Blues zijn in de voorbereiding actief in de Verenigde Staten en maken zich daar klaar voor het komende seizoen. Dat begon voor de fan van de concurrent niet bepaald lekker.

Hoewel hij zelf een andere club support, beschikt Chelsea over de favoriete speler van de fan. De Amerikaan Christian Pulisic is namelijk ontzettend populair in eigen land. Daarom besloot de Citizen zijn oude Borussia Dortmund-shirt en het tricot van de nationale ploeg van de aanvaller te laten signeren.

Althans, dat was de intentie. Pulisic zelf dacht daar namelijk anders over en passeerde zijn fan stoïcijns. Een teamgenoot deed dat wel. Jorginho liep namelijk voorbij en voorzag het tenue vlot van een krabbel.

De Italiaanse Europese kampioen deed dat tot ontevredenheid van de fan. 'Jorginho tekende mijn shirt snel zonder het te vragen. Geen idee waarom. Mijn shirts zijn nu verpest en ik ben erg teleurgesteld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.