Jørgensen dolblij met eerste treffer bij basisdebuut in Turkije

Reacties

Nicolai Jørgensen is blij met zijn eerste doelpunt in Turkije. De oud-Feyenoorder maakte zaterdag voor Kasimpasa de openingstreffer in het competitieduel met Giresunspor. Het was direct ook de eerste overwinning voor de club uit Istanbul, waar oud-PSV'er Jeffrey Bruma ook onder contract staat.

Jørgensen dolblij met eerste treffer bij basisdebuut in Turkije
Kasımpaşa
Kasımpaşa
2 - 0
Giresunspor
Giresunspor

Het was voor Jørgensen zijn tweede wedstrijd voor zijn Turkse werkgever. In de eerste speelronde van de Turkse competitie was Hatayspor de tegenstander (1-1). Tien minuten voor tijd viel de aanvaller in.  Kasimpasa staat in de Süper Lig voorlopig op de vierde plaats. Vorig seizoen eindigde de club uit Istanbul op de veertiende plek.

Jeffrey Bruma staat ook onder contract bij Kasimpasa. De voormalig PSV-verdediger zat na zijn vertrek bij VfL Wolfsburg zonder club. Bruma speelde in de Süper Lig al twee keer negentig minuten mee.

Slot
Aan het begin van dit seizoen werd duidelijk dat Jørgensen zou vertrekken uit De Kuip. Bij de eerste training ontbrak de Deen in de selectie. 'Ik heb Nicolai onlangs gevraagd hoe hij naar zijn toekomst keek en toen zei hij dat hij graag een nieuwe stap wil maken. Daarop heb ik besloten dat hij tot die tijd apart van de groep traint', legde trainer Arne Slot toen uit.

Avonturen
Kasimpasa is voor Jørgensen zijn vierde avontuur buiten Denemarken. Na het Duitse Bayer Leverkusen en 1. FC Kaiserslautern was Feyenoord zijn derde club in het buitenland. Daar beleefde hij zijn beste tijd. Met de Rotterdamse club werd hij landskampioen en won hij de beker en de Super Cup. In het kampioensjaar 2016/2017 werd hij ook topscorer van de Eredivisie. Hij scoorde 21 keer. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Kasımpaşa
Meer over Kasımpaşa
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Meer N. Jørgensen
Meer over N. Jørgensen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.