FC Kopenhagen zwaait Jørgensen al na negen wedstrijden uit

Reacties

De tweede periode van Nicolai Jørgensen als speler van FC Kopenhagen blijft beperkt tot slechts negen wedstrijden en één doelpunt. De Deens landskampioen heeft de 31-jarige aanvaller laten weten dat zijn contract niet wordt verlengd.

FC Kopenhagen zwaait Jørgensen al na negen wedstrijden uit
© Pro Shots

Jørgensen verruilde Feyenoord vorige zomer voor Kasimpasa, maar keerde in de winterstop terug naar zijn oude liefde Kopenhagen. De 39-voudig international gaf in mei nog aan het liefst te blijven, maar dat gaat niet gebeuren. De Deense topclub is van plan de aanvallende posities op een andere manier in te vullen. 'Nicolai zal altijd welkom zijn bij ons en we wensen hem en zijn familie het allerbeste voor de toekomst', zegt directeur Peter Christiansen op de clubsite.

Hoewel Jørgensen dus liever bij Kopenhagen was gebleven, komt de mededeling niet uit de lucht vallen. 'Ik hou van de club en het zal altijd mijn club in Denemarken zijn. Daarom heb ik veel moeite gedaan om hier deze winter naartoe te komen. Ik heb er in geen enkel opzicht spijt van. Ik heb een aantal interessante opties die ik nu met mijn familie moet overwegen.'

Het is nog niet bekend waar Jørgensen zijn loopbaan vervolgt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

N. Jørgensen


Geboortedatum:
15 januari 1991
Leeftijd:
33
Geboorteplaats:
Ballerup
Nationaliteit
Denemarken
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
83 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.