Jongste zoon Thuram krijgt lachers op zijn hand bij Franse ontgroening

Reacties
Jongste zoon Thuram krijgt lachers op zijn hand bij Franse ontgroening
© Twitter / Équipe de France
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het komt vaak voor dat nieuwe spelers bij een nationale ploeg een liedje moeten zingen ter ontgroening. Dat leidt in sommige gevallen tot ongemakkelijke momenten of zenuwachtige optredens, maar Khéphren Thuram, middenvelder van OGC Nice, greep dinsdag zijn kans om zijn kwaliteiten als rapper te tonen.

De zoon van voormalig wereldkampioen Lilian Thuram, die net als oudere broer Marcus, is opgeroepen voor de interlands tegen Nederland en Ierland, moest net als nieuwkomers Brice Samba en Jean-Clair Todibo een liedje zingen in de Franse eetzaal.

Samba en Todibo deden hun rap vrij ingetogen, maar Thuram kreeg met zijn enthousiasme en nodige energie de lachers op zijn hand en wist zijn ploeggenoten zelfs mee te laten bewegen. De verwachting is dat de jongste zoon van Thuram, oud-teamgenoot van bondscoach Didier Deschamps, vrijdagavond in Stade de France op de bank zit tegen het Nederlands elftal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.