Jong PSV-trainer Ramzi kan WK-droom waarmaken na ingreep Marokko

Reacties

Voor Adil Ramzi breekt een spannende periode aan. De trainer van Jong PSV is na het ontslag van de Marokkaanse bondscoach Vahid Halilhodzic namelijk kandidaat om mee te gaan naar het WK in Qatar.

Jong PSV-trainer Ramzi kan WK-droom waarmaken na ingreep Marokko

De voetbalbond zou Ramzi dolgraag aan de nieuw te vormen technische staf toevoegen. De 45-jarige trainer wil er echter zijn functie bij de beloften van PSV niet voor opgeven. Ramzi werd afgelopen zomer aangesteld als vervanger van Ruud van Nistelrooij en wil zich in de Keuken Kampioen Divisie als trainer ontwikkelen.

Waar Ramzi wel voor open staat, is een dubbelfunctie. PSV zou ook mee willen werken met een dergelijke rol. Als eerste assistent zou Ramzi een klus op het WK graag aannemen. De Marokkaan denkt dat het prima te combineren is met zijn rol bij Jong PSV.

In Eindhoven heeft Ramzi nog een contract voor twee seizoenen. Het avontuur van Qatar zou een mooie mogelijkheid zijn om zijn carrière een impuls te geven. Daar gaat PSV ook in mee. Walid Regragui moet de opvolger van Halilhodzic worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.