Jesé gaat in Turkije aan de slag bij Ankaragücü

Reacties

Jesé Rodríguez zet zijn loopbaan voort in Turkije. De 29-jarige aanvaller heeft een contract ondertekend bij Ankaragücü, dat in het afgelopen seizoen als kampioen op het tweede niveau promoveerde naar de Süper Lig.

Jesé gaat in Turkije aan de slag bij Ankaragücü
© Pro Shots

Jesé beschikte over een aflopend contract bij Las Palmas en is akkoord over een verbintenis voor een seizoen met een optie voor een extra jaar bij Ankaragücü. In het afgelopen seizoen speelde Jesé in dienst van Las Palmas 39 wedstrijden op het tweede niveau van Spanje, waarin hij 11 keer scoorde. Ook deed hij tweemaal mee in de play-offs om promotie, waarin Las Palmas niet succesvol was.

Jesé is een exponent van de jeugdopleiding van Real Madrid en kwam tussen 2011 en 2016 tot 63 competitieduels en 13 doelpunten voor De Koninklijke. Hij stond vervolgens vier jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, maar speelde slechts twaalf duels in de Ligue 1 en werd viermaal verhuurd. In februari 2021 tekende hij een contract bij Las Palmas, een van de clubs waaraan hij al eens was verhuurd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.