Jarige Koeman moet tegen Schotland streep zetten door Hartman

Reacties

Ronald Koeman heeft donderdag 61 kaarsjes uit mogen blazen in Zeist. De jarige bondscoach werkte deze morgen een training af met het Nederlands elftal, maar in het papier rondom zijn cadeau zat een klein scheurtje: Quilindschy Hartman heeft niet met de groep meegetraind en kan in ieder geval niet spelen tegen Schotland.

Jarige Koeman moet tegen Schotland streep zetten door Hartman
Nederland
Nederland
4 - 0
Schotland
Schotland

Koeman werd donderdagmorgen wakker op de KNVB-campus en vervolgens verrast in de ontbijtzaal. Eerst kwamen alle Oranje-internationals langs voor een felicitatie, waarna voor het ontbijt het gebruikelijke 'lang zal hij leven' werd gezongen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met de maag weer vol gingen Koeman en de spelers vervolgens het trainingsveld op. Alleen Hartman deed dit niet. De linksback van Feyenoord werkte binnen een individueel trainingsprogramma af. Door de naam van Hartman kan een streep, zo onthulde Koeman op de persconferentie.

'Die is met wat klachten vanuit de wedstrijd Heerenveen - Feyenoord gekomen. Dat is eigenlijk dinsdag verergerd. Niet dusdanig dat hij terug naar de club is, dus we hebben nog steeds goede hoop dat hij voor de tweede wedstrijd beschikbaar is, maar morgen niet', aldus de bondscoach op de persconferentie over Hartman.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.