Jarige Huijsen blundert bij openingstreffer Udinese

Reacties

Door geklungel van Dean Huijsen (19) kwam AS Roma op bezoek bij Udinese al snel op achterstand. En dat terwijl de jarige verdediger eindelijk weer eens in de basis mocht beginnen.

Jarige Huijsen blundert bij openingstreffer Udinese
© Pro Shots
Udinese
Udinese
1 - 2
AS Roma
AS Roma

Na 23 minuten zette Roberto Pereyra Udinese al op voorsprong. Huijsen, die in zijn eentje rond de middenllijn stond, kreeg een lange bal maar niet onder controle. Daar profiteerde Pereyra van, die kon onderscheppen en in zijn eentje op doelman Mile Svilar afging. De Argentijn frommelde de bal vervolgens binnen. Huijsen, geboren in Amsterdam, verkreeg in februari de Spaanse nationaliteit en koos daarna ook voor een interlandcarrière bij het land. In maart debuteerde de verdediger bij Jong Spanje

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Roma ging met een 0-1 achterstand rusten, maar spits Romelu Lukaku zorgde na iets meer dan een uur voor de gelijkmaker. Kort na dat doelpunt ging het mis in Udine. Evan Ndicka ging naar de grond en medici kwamen met spoed het veld op. De 24-jarige speler was bij kennis toen hij met een brancard van het veld gedragen werd. Met zijn duim leek hij het signaal te geven dat het naar omstandigheden oké met hem ging. Het duel werd daarna definitef gestaakt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.