Janssen scoort al bij eerste doelpoging: 'Ik zal alles geven voor Fenerbahçe'

Reacties

Vincent Janssen is klaar om vol overgave de Turkse competitie te veroveren met doelpunten. De spits was zondag tijdens zijn basisdebuut verantwoordelijk voor de openingstreffer tijdens de 1-4 zege op Alanyaspor, met zijn eerste doelpoging voor zijn tijdelijke werkgever Fenerbahçe.

Janssen scoort al bij eerste doelpoging: 'Ik zal alles geven voor Fenerbahçe'

Janssen kreeg na ruim een kwartier de bal voor zijn voeten na een kopbal van Souza, waarna hij eenvoudig zijn eerste doelpunt voor de club aantekende met zijn eerste doelpoging. De aanvaller, die ook een penalty versierde, blijft bescheiden over zijn rol. 'Ik ben blij dat iedereen een goed optreden heeft neergezet', zei Janssen op de clubsite. 'We hebben het geweldig gedaan.'

Zijn debuut middels een invalbeurt tegen Istanbul Basaksehir (2-3 nederlaag) smaakte naar meer. Dat kreeg Janssen, want hij stond zondag 84 minuten in het veld. 'Ik zal alles geven voor deze club en de fans', aldus de spits. 'Ik probeer hard te werken in het veld.' Zondag had hij zijn eerste basisplaats in het clubvoetbal sinds april, toen hij startte voor Tottenham Hotspur.

Dezelfde maand was Janssen voor het laatst trefzeker in clubverband. Na vijf maanden beëindigde de vijftienvoudig international zondag zijn doelpuntendroogte. Voor Oranje, waar hij ook onder Dick Advocaat eerste spits is, vond hij in de tussentijd wel het net tegen achtereenvolgens Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. Op 7 oktober, uit tegen Wit-Rusland, en 10 oktober, thuis tegen Zweden, wacht het beslissende tweeluik voor het Nederlands elftal in de WK-kwalificatiereeks.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.