Jansen spreekt van groot compliment richting Reijnders

Reacties

AZ speelt donderdag een belangrijke wedstrijd tegen Lazio, maar toch ging het in de aanloop ook veel over individuele spelers. En dan met name over Tijjani Reijnders, die in de concrete belangstelling van Ajax staat. Trainer Pascal Jansen heeft er kort over gesproken met de middenvelder.

Jansen spreekt van groot compliment richting Reijnders
© Pro Shots
AZ
AZ
2 - 1
Lazio
Lazio

Het kon ook op het persmoment richting het Europese duel met Lazio niet uitblijven: een vraag over smaakmaker Reijnders. Met zijn prestaties in Alkmaar heeft hij zich in de kijker van Ajax gespeeld. 'Ik heb er heel kort even met Tijjani over gesproken en hem een groot compliment gemaakt dat er zoveel aandacht aan hem wordt besteed. Het feit dat er veel aandacht voor was, dat hebben we besproken en als groot compliment gezien', aldus Jansen.

Vervolgens ging het dan toch over de wedstrijd, met ook de blik op vorige week. Toen won AZ knap met 1-2 in Rome, maar dat zag er in de beginfase nog niet naar uit. 'We hebben gesproken over de eerste twintig minuten. We waren iets te veel onder de indruk', concludeerde de AZ-coach. Hij verwacht dat dit voor donderdag niet meer het geval is. 'Ik ken deze jongens vrij lang, we zijn heel erg sterk in het vasthouden van onze routines. Dat biedt heel veel houvast voor de voorbereiding op deze belangrijke wedstrijd.'

Onze nabeschouwing van de heenwedstrijd tussen AZ en Lazio

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.