Jans kan veelbesproken accessoire bij het oud papier gooien

Reacties

Ron Jans maakte tijdens zijn debuut als trainer van FC Utrecht nog aantekeningen in een notitieblok van FC Twente. Dat leidde tot de nodige hilariteit. Inmiddels blijkt de 64-jarige oefenmeester blijkt volledig up-to-date.

Jans kan veelbesproken accessoire bij het oud papier gooien
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jans leidde FC Utrecht tijdens zijn debuut naar een overwinning op Heracles Almelo. Wat opviel, was dat de trainer van de Domstedelingen nog een accessoire uit zijn Twente-tijdperk gebruikte. In zijn hand prijkte een notitieblok met het logo van zijn voormalige werkgever.

In aanloop naar het uitduel met NEC kreeg Jans een notitieblok van FC Utrecht overhandigd. Dat gebaar kon hij waarderen. 'Misschien goed om te laten zien. Ik heb mooie herinneringen aan FC Twente, maar het is nu definitief FC Utrecht. Dankjewel.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jans staat zaterdag voor zijn tweede duel in dienst van Utrecht. Om 18.45 uur wacht in Nijmegen de ontmoeting met NEC.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.