Jans beëindigt sabbatical en tekent contract bij FC Utrecht

Reacties

FC Utrecht heeft Ron Jans gepresenteerd als de nieuwe trainer. De 64-jarige oefenmeester is in Stadion Galgenwaard de definitieve opvolger van Michael Silberbauer, die eind vorige maand werd ontslagen.

Jans beëindigt sabbatical en tekent contract bij FC Utrecht
© Pro Shots

Jans begint bij FC Utrecht aan zijn zevende klus als hoofdtrainer in het betaald voetbal. De Zwollenaar stond eerder als eindverantwoordelijke voor de groep bij FC Groningen, SC Heerenveen, Standard Luik, PEC Zwolle, FC Cincinnati (VS) en FC Twente. Hij tekent tot medio 2025 in Stadion Galgenwaard.

De ervaren coach besloot na zijn dienstverband bij FC Twente, waar hij drie seizoenen werkzaam was, een sabbatical in te plannen, maar die bleek van korte duur. Met Jans hoopt FC Utrecht de weg omhoog in te slaan in de Eredivisie.

De Domstedelingen beleven een dramatische start van het seizoen. Voor de interlandperiode verloor FC Utrecht vier keer op rij. In de competitieduels met PSV, SC Heerenveen, PEC Zwolle en Feyenoord scoorde Utrecht slechts één keer. Tegen Feyenoord zat assistent-trainer Rob Penders als eindverantwoordelijke op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.