Italiaanse sportkrant geeft speciale finale-editie uit in Tirana

Reacties

In Italië begint de Conference League-finale inmiddels net zo te leven als in Rotterdam-Zuid. Woensdagavond vindt de eindstrijd tussen Feyenoord en AS Roma plaats. Tienduizenden Romeinen verplaatsten zich naar Albanië. Dat was voor een sportkrant reden voor een ludieke actie.

Italiaanse sportkrant geeft speciale finale-editie uit in Tirana
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Om de fans van AS Roma tegemoet te komen, besloot de redactie van Corriere dello Sport om de krant eenmalig in speelstad Tirana uit te geven. Een samenwerking met de Albanese krant Panorama Sport maakte dat mogelijk. Daardoor zullen alle kiosken in de stad voorzien zijn van een speciale editie van de krant, die volledig in het teken van Feyenoord en Roma staat.

Meer over het Conference League-avontuur van Feyenoord lezen? Bestel hier onze luxe Feyenoord-special. Als abonnee krijg je twintig procent korting en hoef je geen verzendkosten te betalen.

Nog geen PRO-abonnee? Word hier lid en krijg de special erbij!

'Het is een speciale, unieke, onvergetelijke dag en we willen het naast je beleven', schrijft de sportkrant in de speciale uitgave. Om alle fans optimaal te kunnen bedienen is Corriere dello Sport ze gevolgd naar Albanië. In de krant is alles over de finale terug te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.