Italiaanse Serie B attractie rijker: Como bevestigt entree Fàbregas

Reacties

Cesc Fàbregas (35) vervolgt zijn loopbaan in de Serie B bij Como. De Italiaanse club heeft de komst van de 110-voudig Spaans international maandag wereldkundig gemaakt.

Italiaanse Serie B attractie rijker: Como bevestigt entree Fàbregas
© Pro Shots

De komst van Fàbregas bij Como hing al langere tijd in de lucht. De voormalige speler van Arsenal, Barcelona en Chelsea was transfervrij na zijn vertrek bij AS Monaco. De Spaanse middenvelder kwam in dienst van de Monegasken vorig seizoen door blessures slechts zes keer in actie.

Fàbregas werd deze zomer ook in verband gebracht met Las Palmas en Lecce, dat promoveerde naar de Serie A, maar de voormalig aanvoerder van Arsenal koos voor een avontuur in Noord-Italië bij Como. Zijn nieuwe werkgever promoveerde in 2021 naar de Serie B en eindigde vorig seizoen als dertiende op het tweede niveau in Italië.

Voormalig Chelsea-aanvoerder Dennis Wise geldt als de grote initiator achter de komst van Fàbregas naar Como. Wise is betrokken bij het technisch beleid van de club. Eerder deze kwam ook voormalig Arsenal-middenvelder Jack Wilshere op proef in Como, maar die trainingsperiode leverde geen contract op. Wilshere besloot zijn carrière vervolgens te beëindigen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cesc Fàbregas
Meer over Cesc Fàbregas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.