Hoe een middenmoter uit de Serie B uitkomt bij Cesc Fàbregas

Reacties

Cesc Fàbregas lijkt hard op weg naar het Italiaanse Como. De 35-jarige middenvelder zit zonder club sinds zijn vertrek bij AS Monaco.

Hoe een middenmoter uit de Serie B uitkomt bij Cesc Fàbregas
© Pro Shots

Het voorbij seizoen was geen succes voor Fàbregas. Bij Monaco kwam de Spanjaard tot slechts twee competitieduels in augustus. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde de middenvelder zo inmiddels alweer ruim driehonderd dagen geleden. Fàbregas besloot dan ook te vertrekken bij Monaco en gaf aan dat hij openstond voor een club van een iets lager niveau.

De afgelopen periode viel zijn naam al bij Las Palmas en Lecce, dat promoveerde naar de Serie A. Nu lijkt Fàbregas dus op weg naar Como, dat in 2021 pas promoveerde naar de Serie B en het afgelopen seizoen eindigde als nummer dertien.

Het contact is gelegd door Dennis Wise. De oud-speler van Chelsea is betrokken bij het technisch beleid van Como en heeft een groot netwerk in Engeland. Afgelopen zomer haalde hij Jack Wilshere ook al naar Italië om mee te trainen, toen kwam het niet tot een contract. Met Fàbregas lijkt Como nu alsnog een grote naam met een Premier League-verleden binnen te halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cesc Fàbregas
Meer over Cesc Fàbregas
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.