Is Feyenoord een penaltykiller rijker? Nieuwe goalie geeft visitekaartje af

Reacties

Ofir Marciano heeft zich bij zijn officieuze debuut voor Feyenoord meteen in positieve zin onderscheiden. De Israëlische doelman stopte in het oefenduel met FC Zürich al vroeg in de wedstrijd een penalty.

Is Feyenoord een penaltykiller rijker? Nieuwe goalie geeft visitekaartje af
© Pro Shots

Marciano kwam onlangs transfervrij over van Hibernian en zal bij Feyenoord in principe als stand-in van Justin Bijlow gaan fungeren. Woensdagavond kreeg de 31-jarige Israëliër een kans vanaf de aftrap van trainer Arne Slot en tijdens zijn eerste officieuze minuten onder de Rotterdamse lat liet de 27-voudig international zich meteen gelden.

Nadat Feyenoord de score al vroeg had geopend via Luis Sinisterra, ging de bal na een kwartier namelijk op de stip na een handsbal van Marcos Senesi. Antonio Marchesano ging achter de bal staan, maar de Zwitserse gelijkmaker bleef uit. Marciano stopte zijn inzet en heeft zijn visitekaartje daarmee al vroeg in het seizoen afgegeven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een snelle blik op de statistieken van Marciano leert dat hij in zijn periode in Schotland sinds 2017 vier penalty's pakte in het Premiership voor Hibernian. Twaalf keer werd hij gepasseerd vanaf elf meter. Marciano is een van de drie nieuwelingen die Feyenoord tot nu toe aantrok. Guus Til kwam op huurbasis over van Spartak Moskou, Marcus Holmgren Pedersen kwam over van Molde FK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer O. Marciano
Meer over O. Marciano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.