Ironisch lachje Saúl: 'Ze willen me eruit werken'

Reacties

Saúl staat vol in de schijnwerpers als potentieel onderdeel van een spectaculaire deal tussen Barcelona en Atlético Madrid. De middenvelder reageert met ironie op de ophef.

Ironisch lachje Saúl: 'Ze willen me eruit werken'
© Pro Shots

Barcelona en Atlético Madrid werken aan een ruildeal, waarbij Antoine Griezman en Saúl van club wisselen. Voor de Catalanen zou het de deur openen voor het afronden van het nieuwe contract voor Lionel Messi. Met het vertrek van grootverdiener Griezmann is de noodzakelijke financiële ruimte gecreëerd.

Maar zover is het nog niet. Er zitten nog veel haken en ogen aan de deal. Een reactie van Saúl getuigde allerminst van veel schot in de zaak die in Spanje breed wordt uitgemeten. 'Ze willen me eruit gooien', zei de middenvelder op vragen over de mogelijke verhuizing. Het was een antwoord vol ironie getuige de lach en de knipoog richting de fans die de middenvelder bij het verlaten van de bus opwachtten in de hoop een handtekening te scoren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.