Internazionale heeft beet en strikt mogelijke opvolger Dumfries

Reacties

Internazionale heeft vrijdag de komst van Tajon Buchanan afgerond. Daarmee haalt de koploper van de Serie A alvast een mogelijke opvolger voor Denzel Dumfries in huis gehaald.

Internazionale heeft beet en strikt mogelijke opvolger Dumfries
© Pro Shots

Buchanan (24) is net als Dumfries een rechtervleugelspeler, die de gehele flank kan bestrijken. Inter heeft de Canadees international voor zeven miljoen euro overgenomen van Club Brugge. Door middel van bonussen kan Buchanan nog drie miljoen euro extra bij elkaar voetballen voor zijn oude club.

Inter wilde deze maand al een nieuwe flankspeler halen omdat Juan Cuadrado met een zware achillespeesblessure kampt. Dat is dus Buchanan geworden: hij gaat voor de aankomende periode de concurrentiestrijd aan met Dumfries. In de zomer wordt hij dan misschien wel de opvolger van de Nederlander, die nog een contract tot medio 2025 heeft in het Giuseppe Meazza Stadion.

Zijn huidige werkgever wil graag langer door met Dumfries. De gesprekken over een nieuwe verbintenis verlopen volgens Italiaanse media echter moeizaam, waardoor een zomerse transfer niet wordt uitgesloten. De boodschap van Inter zou duidelijk zijn: verlengen of vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.