'Dumfries krijgt boodschap mee van Inter: verlengen of vertrekken'

Reacties

Voor Denzel Dumfries breken spannende maanden aan. De verdediger van Internazionale is al langer in gesprek over het verlengen van zijn contract, maar er zit geen schot in de zaak. Het plan is voor aankomende zomer duidelijk: verlengen of vertrekken.

'Dumfries krijgt boodschap mee van Inter: verlengen of vertrekken'
© Pro Shots

Inter wil dolgraag verlengen met Dumfries, die daar zelf ook wel oren naar schijnt te hebben. Maar volgens Corriere dello Sport is een akkoord niet in zicht. De krant schrijft dat Dumfries inzet op een flinke salarisverhoging: van tweeënhalf miljoen naar vijf miljoen euro, terwijl Inter vooralsnog niet verder wil gaan dan vier miljoen. 

Het contract van Dumfries bij Inter loopt nog tot de zomer van 2025. De club wil voorkomen dat de Oranje-international transfervrij de deur uitloopt, zoals met Milan Skriniar het geval was. Hij vertrok naar Paris Saint-Germain. Inter wil een vergelijkbaar scenario voorkomen en stelt Dumfries voor de keuze: of hij verlengt, of hij wordt in de zomer verkocht.

Dumfries maakte in 2021 voor omstreeks veertien miljoen euro de transfer van PSV naar Inter. Hij kwam in Milaan tot nu toe tot 113 wedstrijden voor de Nerazzurri.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.