International van Panama (26) om het leven gekomen bij schietpartij

Reacties

De voetbalbond van Panama heeft zondagavond bekendgemaakt dat tweevoudig international Gilberto Hernández (26) is overleden. De verdediger was een van de slachtoffers bij een schietpartij in zijn vaderland Panama.

International van Panama (26) om het leven gekomen bij schietpartij
© Instagram

Panamese media melden dat twee mannen in de stad Colón zondag uit een taxi stapten en het vuur openden op een zevental voetgangers, onder wie Hernández. De verdediger van het Panamese Independiente werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

Het is niet bekend hoe de andere slachtoffers er op dit moment aan toe zijn. De autoriteiten in Panama doen onderzoek naar de schietpartij. De twee schutters zijn voortvluchtig. De stad Colón heeft volgens lokale media een van hoogste moordcijfers in het Midden-Amerikaanse land.

Hernández debuteerde in maart van dit jaar voor Panama in een oefeninterland met Guatemala. Daarna volgde nog een invalbeurt in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Argentinië (2-0 nederlaag), waarna de mandekker op de foto ging met wereldkampioenen Lionel Messi en Ángel Di María. Panama speelt over vier dagen een interland tegen Martinique en volgende week maandag is de interland tegen Guatemala.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.