Inter sluit de deur voor winterse Tottenham-transfer De Vrij

Reacties

Antonio Conte is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Tottenham Hotspur en dat zorgt direct voor heel wat transfergeruchten. Zo zou de coach bijvoorbeeld opnieuw willen samenwerken met Stefan de Vrij. Internazionale wil echter niets weten van een winters vertrek van de Nederlander.

Inter sluit de deur voor winterse Tottenham-transfer De Vrij
© Pro Shots

Conte werd in het afgelopen seizoen kampioen met Inter, maar vertrok toen bleek dat het onmogelijk was om door te pakken. Inter had te maken met financiële problemen en moest juist spelers verkopen. De Italianen verdienden flink aan de transfers van Achraf Hakimi naar Paris Saint-Germain en vooral Romelu Lukaku naar Chelsea.

Nu Conte voor de groep is gezet bij Tottenham, worden verschillende spelers van Inter met de Engelse club in verband gebracht. Onder meer de naam van De Vrij is in de Engelse tabloids genoemd. Tottenham hoeft in januari echter niet aan te kloppen voor de verdediger, of voor een van de andere basisspelers van Inter.

Volgens Inters technisch directeur Piero Ausilio is er geen noodzaak om nog meer spelers te verkopen. 'De intentie is om vooruit te gaan met deze selectie. In januari zullen we geen verzoeken voor mogelijke transfers behandelen', maakt de bestuurder duidelijk aan Sky Italia. 'In de aankomende transferperiode willen we alleen maar een vervolg geven aan waar we in juni mee zijn begonnen.'

'Pas in de zomer zullen we uitgaande transfers bekijken. Maar ook dan gaat het vooral om het versterken van Inter, niet om het verzwakken van de ploeg', aldus Ausilio. 'Ik wens Antonio het beste voor zijn nieuwe avontuur. Ik weet hoeveel passie en kwaliteiten hij heeft en ben er zeker van dat hij het goed zal doen bij Tottenham.'

'Komst Conte is slecht nieuws voor Bergwijn en goed nieuws voor De Vrij'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.