'Inter maakt grote kans op binnenhalen Vertonghen'

Reacties

Volgens bronnen in Italië is Internazionale zeer geïnteresseerd in Jan Vertonghen. De 32-jarige Belg moet transfervrij overkomen van Tottenham Hotspur.

'Inter maakt grote kans op binnenhalen Vertonghen'
© Pro Shots

Het contract van Vertonghen bij de Engelsen loopt eind juni af en de kans dat de ex-Ajacied een nieuwe verbintenis tekent in Noord-Londen is klein. Volgens La Gazzetta dello Sport ziet de verdediger een overstap naar Italië zitten en heeft Internazionale daarbij de beste papieren. Ook Napoli en AS Roma zouden in de race zijn.

Voor Antonio Conte zou de komst van Vertonghen een volgende versterking uit de Premier League betekenen. De succescoach haalde bij Inter eerder al Romelu Lukaku, Alexis Sánchez, Ashley Young, Victor Moses en Christian Eriksen binnen.

Vertonghen gaf eind maart in een openhartig interview nog aan niet te weten waar zijn toekomst ligt. In het verleden vertelde hij graag ooit te willen terugkeren bij Ajax. Nu gaf hij aan voor het totaalplaatje te willen gaan. 'Het wordt een levensbeslissing, meer nog dan een sportieve beslissing', sprak de linkspoot.

Beste Spurs sinds 2000: spektakelteam met Van der Vaart en Modrić
Bekijk hier al onze video's
Meer J. Vertonghen
Meer over J. Vertonghen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.