Inter en Parma delen punten na doelpuntrijke confrontatie

Internazionale heeft een punt overgehouden aan de doelpuntrijke confrontatie met Parma. In Milaan slaagde de ploeg van trainer Walter Mazzarri er opnieuw niet in een overwinning te boeken in de Serie A. In het Giuseppe Meazza werd het 3-3.

Na de gelijke spelen tegen achtereenvolgens Bologna en Sampdoria (beiden 1-1) slaagde Inter er ook tegen Parma niet in om de winst naar zich toe te trekken. Daardoor loopt de achterstand op de topdrie in de Serie A verder op.

In Milaan begon de thuisploeg zwak, wat resulteerde in een 2-1 achterstand na 45 minuten. Namens Inter maakte Rodrigo Palacio (foto) de 1-1, terwijl Nicola Sansone en Marco Parolo trefzeker waren namens Parma.

In de tweede helft wel een voortvarend Inter, dat binnen tien minuten dankzij de doelpunten van Palacio en Fredy Guarin de achterstand omboog in een 3-2 voorsprong. Het slotakkoord was echter voor Sansone, die met zijn tweede doelpunt de eindstand bepaalde: 3-3.

Inter bezet na vijftien speelronden de vierde plaats in de Italiaanse competitie met 28 punten. De achterstand op koploper Juventus bedraagt twaalf punten. Parma is terug te vinden op plek tien.