Inter en AS Roma woedend op elkaar na mislukte ruildeal

Reacties

Matteo Politano wordt toch niet de nieuwe concurrent van Justin Kluivert. Na een mislukte ruildeal zijn AS Roma en Internazionale volgens Italiaanse media woedend op elkaar.

Inter en AS Roma woedend op elkaar na mislukte ruildeal
© Pro Shots

Roma raakte toptalent Nicolò Zaniolo vorige week kwijt met een zware knieblessure en reageerde daarop door Politano (26) aan te trekken. Hij zou worden geruild voor de even oude Leonardo Spinazzola, die Inter-coach Antonio Conte meer mogelijkheden in de achterhoede zou moeten geven. Beide spelers werden al medisch gekeurd in Rome en Milaan, waardoor de deal een feit leek.

Na de keuring van Spinazzola kreeg Inter echter twijfels. De achtvoudig Italiaans international heeft in zijn loopbaan al te maken gehad met de nodige blessures en Inter wilde graag extra tests uitvoeren. Bovendien probeerde de titelkandidaat de details van de deal te veranderen en wilde Inter Spinazzola opeens huren, met een optie tot koop die geactiveerd zou worden als de verdediger vijftien wedstrijden zou spelen. En dan wilde Inter ook nog dat alleen duels waarin Spinazzola minstens 45 minuten op het veld zou staan meegeteld zouden worden.

Roma en Inter kwamen er niet uit met elkaar en de ruildeal ketste af. Spinazzola keerde vrijdagmiddag al terug naar Rome, Politano ging in de avond weer de andere kant op. Beide spelers zijn zeer teleurgesteld en waren niet beschikbaar voor een reactie. Volgens Italiaanse media zijn Roma en Inter nu woedend op elkaar: Roma is boos omdat Inter de afspraken opeens wilde veranderen, terwijl Inter Roma ervan beschuldigt dat het niet eerlijk is geweest over de medische gegevens van Spinazzola.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.