'Inter door de knieën na megabod Chelsea op Lukaku'

Reacties

Chelsea staat op het punt om Romelu Lukaku vast te leggen. De 28-jarige Belg wordt overgenomen van Internazionale en keert daarmee na zeven jaar terug op Stamford Bridge, zo berichten verschillende Engelse media zaterdagmiddag.

'Inter door de knieën na megabod Chelsea op Lukaku'
© Pro Shots

Sky Sports en The Athletic melden dat met de transfer circa 115 miljoen euro is gemoeid. Daarmee zou Lukaku in één klap de duurste speler ooit worden van Chelsea, een record dat nu nog wordt gedeeld door Kai Havertz en Kepa Arrizabalaga met beiden tachtig miljoen euro.

Lukaku kon tijdens zijn eerste Chelsea-periode - tussen 2011 en 2014 - niet doorbreken. Na een uiterst succesvol verblijf bij Everton stapte hij in 2017 over naar Manchester United, waarna in 2019 een transfer naar Internazionale volgde.

Met 24 treffers had Lukaku een riant aandeel in de landstitel van de Nerazzurri, maar door de financiële problemen was een transfer bespreekbaar voor de Italiaanse topclub. In dat kader werd eerder afscheid genomen van Achraf Hakimi, die vertrok naar Paris Saint-Germain.

Voor Chelsea heeft de komst van een topspits deze zomer prioriteit. Eerder werden de Londenaren al in verband gebracht met Erling Haaland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.