Iniesta: 'Zal pijn doen om Messi in een ander shirt te zien'

Reacties

Andrés Iniesta heeft dinsdag voor het eerst gereageerd op het vertrek van Lionel Messi bij Barcelona. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Xavi en Carles Puyol kon de middenvelder van Vissel Kobe niet aanwezig zijn bij het afscheid van Messi in Camp Nou.

Iniesta: 'Zal pijn doen om Messi in een ander shirt te zien'
© Pro Shots

Tegenover AFP doet Iniesta nu alsnog zijn verhaal. 'Het zal pijn doen om hem in een ander shirt te zien', zegt de 37-jarige Spanjaard, die veertien jaar met Messi samenspeelde bij Barcelona. 'Het is onvoorstelbaar wat Leo in al die jaren gepresteerd heeft, ik kan het nog steeds niet bevatten dat hij nu weg is', aldus Iniesta over zijn oude ploegmakker, die vandaag aankwam in Parijs.

'Leo belichaamt Barcelona als geen ander, hij ís Barça. Hij is een speler die boven het team uitstijgt. Ik heb nooit een speler zoals Leo gezien en ik denk ook niet dat ik die ooit nog ga zien', zegt Iniesta, die zich desalniettemin geen gigantische zorgen maakt over de toekomst van zijn oude club.

'De trainer en de spelers kunnen dit opvangen. Er is een aantal goede spelers bijgekomen, ik denk dat Barça bij de beste clubs ter wereld blijft horen', voorspelt Iniesta, die eerder al wel op zijn Instagram-pagina van zich liet horen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.