In beeld: het eerste doelpunt van Memphis Depay voor Lyon

Reacties

Memphis Depay maakte woensdagavond zijn eerste doelpunt namens Olympique Lyon door de 4-0 te maken in het competitieduel met Nancy. Het was een welkome treffer voor de Oranje-international, die zijn dienstverband bij de Franse nummer vier niet vlekkeloos was begonnen.

In beeld: het eerste doelpunt van Memphis Depay voor Lyon

Memphis moest genoegen nemen met een plaats op de bank nadat hij zondag nog aan de aftrap had gestaan op bezoek bij Saint-Étienne. Vlak voor rust maakte de winteraanwinst zijn opwachting als vervanger van de onfortuinlijke Mathieu Valbuena, die bij het maken van de 1-0 in de 39ste minuut een blessure had opgelopen. Na een klein uur kon de Nederlander voor het eerst in zijn periode bij Lyon zijn handen in de lucht steken, nadat hij op aangeven van Maxime Gonalons koel had afgerond.

De 1-0 en de daaropvolgende blessure van Valbuena, een van de concurrenten van Memphis bij de Europa League-opponent van AZ.

Ook Dimitri Payet (her)opende woensdagavond zijn rekening in Frankrijk. De 29-jarige middenvelder keerde in januari terug bij Olympique Marseille en maakte tegen Guingamp zijn eerste treffer sinds zijn rentree in Zuid-Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.