Ihattaren en vertrekkende Rosario niet met PSV mee naar Turkije

Reacties

PSV heeft de selectie voor het Champions League-voorrondeduel met Galatasaray bekendgemaakt. In de groep ontbreekt Pablo Rosario, die ruimte krijgt om een transfer af te ronden.

Ihattaren en vertrekkende Rosario niet met PSV mee naar Turkije
© Pro Shots

Eerder werd al bekend dat OGC Nice (de club die ook Calvin Stengs en Justin Kluivert binnenhengelde) een bod heeft uitgebracht op Rosario. Nu heeft PSV bevestigd dat hij op weg is naar de uitgang, om die reden reist hij dus niet mee af naar Turkije. Donyell Malen is op weg naar Borussia Dortmund, een transfer die nog niet bevestigd is, en komt dus ook niet actie.

Ook Mohamed Ihattaren ontbreekt. Eerder werd bekend dat hij ziek was en daardoor niet meetrainde met de Eindhovenaren. De precieze reden van zijn absentie is nu niet bekendgemaakt: PSV stelt alleen maar dat er 'een aantal spelers wegens blessures, ziekte of interlandverplichtingen' ontbreken. Tegenover de absentie van de twee spelers staat de aanwezigheid van talenten Fredrik Oppegård en Fodé Fofana.

Wie er eveneens bij zijn, zijn keeper Yvon Mvogo en Bruma. De Zwitserse keeper had vorige week nog vakantie na het EK, waardoor Joël Drommel in het heenduel onder de lat stond, maar is intussen weer aangesloten. De Portugese aanvaller was op zijn beurt hard op weg naar de uitgang, maar een transfer kwam er uiteindelijk (nog) niet.

PSV verdedigt in Istanbul een ruime voorsprong, nadat de heenwedstrijd in de tweede CL-voorronde vorige week met 5-1 werd gewonnen. De return begint woensdagavond om 20.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.