PSV traint met Rosario, zonder Ihattaren en Malen

Reacties

PSV zit volop in de voorbereiding op de returnwedstrijd tegen Galatasay, trainer Roger Schmidt moet het in aanloop naar het tweede duel met de Turken doen zonder de zieke Mohamed Ihattaren. Pablo Rosario staat wel op het trainingsveld.

PSV traint met Rosario, zonder Ihattaren en Malen
© Pro Shots

De middenvelder van PSV werd gelinkt aan OGC Nice, maar zondagochtend sloot hij gewoon aan op de training. Dat geldt niet voor Ihattaren en Donyell Malen.

Laatstgenoemde is hard op weg naar Borussia Dortmund, nadat PSV en de Duitse club in hoofdlijnen een akkoord hebben bereikt over de spits. Met de transfer is een kleine dertig miljoen euro gemoeid. Ihattaren is enkele dagen voor het treffen met Galatasaray ziek. De negentienjarige kreeg in de heenwedstrijd (5-1 overwinning) geen speeltijd, woensdag wordt er gespeeld in Istanbul.

Wel weer aanwezig in Eindhoven was Denzel Dumfries. De rechtsback kreeg net als Malen de ruimte om een transfer af te ronden na het EK, maar in tegenstelling tot zijn collega is het rond Dumfries nog relatief rustig. De back werkt zondag een apart programma af, mogelijk sluit hij aan bij de PSV-selectie na de tweede wedstrijd tegen Galatasaray.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.