Idrissi keert terug naar de schoolbanken en krijgt les in programmeren

Reacties

Oussama Idrissi ging recent terug naar school. De buitenspeler van Feyenoord maakte zijn rentree in de schoolbanken op OBS Pantarijn in Rotterdam-Zuid. 'Een echte Feyenoord-school', noemt directrice Souad Chouaibi haar werkplek met trots.

Idrissi keert terug naar de schoolbanken en krijgt les in programmeren
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Feyenoord werkt samen met een hele reeks scholen, waaronder dus Pantarijn. De koploper van de Eredivisie biedt 'pauzesport' aan, zo legde Chouaibi uit. 'Er wordt ingezet op bewegen, gezond leven en sporten', aldus de directrice die het plezier bij haar leerlingen ervaart. Idrissi kwam eens kijken hoe dat in zijn werk ging.

Idrissi moest, met hulp van de leerlingen, zijn naam programmeren op een Micro:bit (een klein apparaatje waarmee scholen werken om programmeren inzichtelijk te maken, red.). Na even zweten kregen Idrissi en zijn vriendje Donevan het voor elkaar.

Idrissi reageerde er zelf ook op. 'Feyenoord is een club van en voor de mensen. Het is een eer dat we jonge kinderen bij gelegenheden als deze kunnen motiveren, en dat we dan hun liefde voor voetbal en voor Feyenoord kunnen proeven.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer O. Idrissi
Meer over O. Idrissi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.