Icardi overweegt stap naar de rechter vanwege pesterijen Inter

Reacties

De rel tussen Mauro Icardi en Internazionale heeft zijn kookpunt bereikt. De verhouding tussen speler en club is totaal gebrouilleerd, maar het contract van de Argentijn loopt nog door tot medio 2021. Icardi overweegt juridische stappen om daar vanaf te komen.

Icardi overweegt stap naar de rechter vanwege pesterijen Inter

Volgens het Italiaanse La Repubblica is Icardi momenteel juridisch advies aan het inwinnen. De 26-jarige spits onderzoekt de mogelijkheid om zijn contract te laten ontbinden wegens pesten op de werkvloer. Icardi beschuldigt Inter van intimideren en isoleren. Goran Pandev deed negen jaar geleden hetzelfde toen hij een transfer van Lazio naar Inter wilde forceren.

De mogelijke rechtszaak is een nieuw hoofdstuk in een ellenlange ruzie tussen Icardi en Inter. Speler en club onderhielden al langere tijd een gespannen relatie, maar het escaleerde toen Inter de spits in februari zijn aanvoerdersband afnam. Icardi weigerde vervolgens te trainen, Inter had zelfs geen idee waar hij uithing. Zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara maakt de situatie ook niet makkelijker door constant keiharde uitspraken te doen in de media.

De afgelopen weken werd Icardi gelinkt aan een transfer naar Juventus. Dat zou alle problemen oplossen, maar Juventus is niet van plan om de hoofdprijs te betalen voor de spits, die een niet al te best seizoen achter de rug heeft. Inter heeft Icardi laten weten dat hij niet in de plannen van de nieuwe trainer Antonio Conte voorkomt, maar wil de Argentijn ook niet zomaar laten gaan.

Ondanks alle controverse vertegenwoordigt Icardi immers nog steeds de hoogste transferwaarde van de hele selectie. Inter wil bouwen aan een nieuw elftal en kan de transfersom van Icardi daarvoor goed gebruiken. Ook het salaris van Icardi drukt flink op de begroting van de Nerazzurri, die in Romelu Lukaku en Edin Dzeko mogelijke opvolgers zien.

Lees op VI PRO meer over het conflict tussen Inter en Icardi:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer M. Icardi
Meer over M. Icardi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.