Huntelaar grapt over kunstgras, Willems neemt afscheid

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Huntelaar grapt over kunstgras, Willems neemt afscheid

• Het bleek al tijdens zijn interview van vanmiddag, maar Klaas-Jan Huntelaar is geen fan van kunstgras. Al vragen we ons af hoe het duel tussen VVV-Venlo en Ajax was verlopen als dit het strijdtoneel was geweest.

• Jetro Willems nam zondag in het stadion afscheid van de PSV-supporters, maar richt zich op Instagram nog eens tot hen met een speciale speech. 

Ik heb van iedereen afscheid genomen, behalve nog van alle PSV supporters. Dus ik heb speciaal gewacht op het moment dat PSV mij een officiële afscheid zou geven, want jullie - de supporters hebben een grote rol in mijn carrière gespeeld. Ik weet nog het moment dat ik bij PSV kwam, Mart met me sprak en ik niks begreep waarbij ik hem 100x moest vragen: "wat zegt u?". En hij; begrijpt gij geen Brabants jonguh ! Hahaha ik wil alle supporters bedanken voor 7 mooie jaren waarbij ik ups en downs heb gehad en ze toch ten alle tijden achter me stonden. Dat ze het vertrouwen hielden in mij om tijdens wedstrijden mijn naam te zingen. Vele vonden me arrogant,maar ik ben juist iemand die altijd lacht.. Alleen als ik bezig ben met mijn sport dan wil ik eerlijk en oprecht zijn. En als ik op veld sta wil ik ten koste van alles winnen, maakt niet uit hoe en dat moet volgens mij een topsporters mentaliteit zijn, want daarvoor komen jullie naar het stadion - om karakter en een winnend team te zien spelen. Ik wil jullie allemaal nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken voor alles !! En voor mijn gevoel was het spelen voor PSV, één van de beste keuzes uit mijn leven en daar hebben jullie een grote rol in gespeeld.  Jullie zijn niet te vergeten en tenslotte wil ik nog het volgende zeggen; anders praat ik weer teveel hahahahaha; "Ik ben blij, trots en gezegend dat ik 2x de Supercup, 1x de Beker en 2 Kampioenschappen heb behaald met PSV". #eendrachtmaaktmacht

Een bericht gedeeld door Jetro Willems (@jwillems15) op

Sergio Padt zit niet bij Oranje. De goalie van FC Groningen was zondag schier onpasseerbaar in het duel met FC Utrecht en sleepte een zege over de streep voor zijn ploeg: 2-1. 'Ik mag er dit keer helaas niet bij zijn, ik zal hard moeten blijven werken. Ik ben gebeld voor een uitleg, ze kiezen voor anderen. Ik heb denk ik een goed antwoord gegeven vandaag.' (NOS)

• Transfernieuws. Kluivert van PSG naar Barcelona. De negenjarige Shane Kluivert welteverstaan, hij zal gaan meetrainen bij de Catalanen en de verwachting is dat hij in de jeugdopleiding zal gaan spelen. De jonge Kluivert kan daarmee in de voetsporen van zijn vader, die ook ooit het Barcelona-shirt droeg, treden. Onlangs kwam Shane Kluivert ook al in het nieuws omdat hij een contract met Nike tekende. (Mundo Deportivo)

'Ik ben enorm happy, dat is tenslotte mijn tweede naam.'
Kurt Zouma verklapt dat zijn tweede naam zijn gemoedstoestand goed weergeeft nu hij van Chelsea naar Stoke City is overgestapt op huurbasis. In zijn paspoort staat immers Kurt Happy Zouma.

• Bij Willem II zijn ze Kostas Lamprou nog niet vergeten. Een van de medewerkers van de Tilburgers grapte zondag na de 0-5 nederlaag bij Feyenoord op Twitter - heel origineel - over de lengte van de huidige doelman van Ajax, al had hij dat beter op zijn eigen account kunnen doen...

• Mario Balotelli sjokte bij vlagen over het veld in het Champions League-voorrondeduel van OGC Nice met Napoli (0-2). Op Instagram komt de aanvaller, die niet helemaal fit bleek, met een uitvoerige en inspirerende uitleg...

I will try my best to makes @ogcnice 🔴⚫️ to come out of this black period .. last game I played I was still injured and I speeded up my come back but I was still not even 50% .. I speeded up my come back because I really wanted to help and as you all know I couldn't . Now I'm coming out of a flue which I had for 4 days already that's why I wasn't in Amiens . I know is always easy to attack me when things don't go in the right way and it makes me sad and proud at the same time because it means ou people still beliving in me but all I can do is to prove wrong once again to all of those that were whistling at me. Kids fall men stand up. We are men so let's not stay angry and look forward 💪🏾

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) op

• Altijd lekker: jezelf buitensluiten. Het overkwam Dries Mertens. En dan een teamgenoot, Jorginho, in de nabijheid om het vast te leggen en je uit te lachen...

• PSV zal voor altijd een speciaal plekje in het hart van Memphis Depay hebben. En de liefde is wederzijds, zo blijkt ook uit de speciale wand die gewijd is aan de aanvaller in het Philips Stadion. De speler van Olympique Lyon was zelf bij de onthulling.

• Deze wielerfanaten en fans van Oranje combineren hun twee passies.

'Ik ben er niet mee bezig. Momenteel is het belangrijker om hier prestaties neer te zetten.'
Jetro Willems wil via prestaties in het shirt van Eintracht Frankfurt een rentree in Oranje afdwingen. De linkspoot maakt geen deel uit van de selectie van Oranje voor de komende cruciale WK-kwalificatieduels met Frankrijk en Bulgarije. (FOX Sports)

• De Eredivisie-wedstrijd tussen Heracles Almelo en Excelsior werd zaterdagavond verstoord door een veldbestormer.

Adebayo Akinfenwa, de voetballende Popeye die uitkomt voor Wycombe Wanderers, maakte onlangs met zijn manier van juichen al indruk op professioneel worstelaar Dwayne Johnson. Akinfenwa 'velde' zaterdag Grimsby (2-3) met twee goals en had opnieuw een bijzondere juichvariant in huis.

Zlatan Ibrahimovic ziet veel gelijkenissen tussen hem en Conor McGregor, de kooivechter die in de nacht van zaterdag op zondag werd geklopt door Floyd Mayweather. 'Conor is iemand die vanuit elke hoek toe kan slaan. Hij heeft net als ik veel vertrouwen. Hij is de Ibrahimovic van het martial arts en ik ben de McGregor van het voetbal', sprak Ibrahimovic tegen Sport Bible. De 35-jarige Zweed voorspelde tevens dat McGregor wel zou afrekenen met Mayweather, hetgeen dus onjuist bleek.

Benjamin Mendy trekt de lolbroek aan na het incident van Sergio Agüero met een steward. De Manchester City-aanwinst refereerde aan een boete van maar liefst zestig pond die hij vorige week kreeg voor het op de verkeerde plek parkeren van zijn Ferrari.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.