HSV hangt de slingers op: Reis laat deadline lopen en blijft

Reacties

Hamburger SV weet Ludovit Reis binnenboord te houden. De Nederlander had voor een vastgestelde afkoopsom van 7,5 miljoen euro kunnen vertrekken, maar maakt daar geen gebruik van.

HSV hangt de slingers op: Reis laat deadline lopen en blijft
© Pro Shots

De optie in het contract van Reis moest wel voor donderdagavond worden gelicht. Hij heeft echter besloten om HSV niet de rug toe te keren, hoewel de club opnieuw geen promotie naar de Bundesliga af heeft gedwongen.

'Ik hoef niet te benadrukken hoe dol ik ben geworden op HSV, het team en de ongelooflijke fans', zegt Reis, die al twee jaar in dienst is van HSV. 'Ik voel me erg op mijn gemak en daarom heb ik besloten om bij HSV te blijven. Ik kijk er nu al naar uit om samen met mijn ploeggenoten alles te geven in het nieuwe seizoen.'

Reis was het afgelopen seizoen verantwoordelijk voor negen goals en vijf assists in 33 wedstrijden in de 2. Bundesliga. HSV nam hem destijds transfervrij over van Barcelona, dat ruim drie miljoen euro voor hem betaalde aan FC Groningen. Dat was in 2019.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.