Howe in extase, cheerleader haalt aanvoerder BATE onderuit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Howe in extase, cheerleader haalt aanvoerder BATE onderuit

'Het is heel moeilijk om dit te verwoorden. Het was een geweldige weg die we hebben afgelegd en het is een ongelofelijke dag voor de supporters.'
• Eddie Howe is bijna sprakeloos nadat AFC Bournemouth promotie naar de Premier League heeft gerealiseerd. De Zuid-Engelse ploeg won maandagavond met 3-0 van Bolton Wanderers. Lees hier meer over het voetbalsprookje.

• Voorafgaand aan een duel in de Wit-Russische competitie tussen BATE Borisov en Gomel werd de aanvoerder van BATE onderuitgehaald door een cheerleader van Gomel. Dmitri Likhtarovich ging naar de grond terwijl de vrouw juist zo snel mogelijk weer opsprong en doorging en aansloot bij de groep. Schwalbe?

'Roman is heel erg blij.'
• Volgens José Mourinho is er geen sprake van een ontevreden eigenaar. Roman Abramovich zou volgens de geruchten graag aanvallender voetbal zien bij Chelsea, maar onder de Portugees speelt de club uit Londen vaak defensief. 'Ik zag hem de spelers knuffelen in de kleedkamer. Hij is hartstikke gelukkig met hoe we het doen', aldus de Portugees, die niets wil weten van een Boring Chelsea. (ESPN)

'Van Gaal houdt van housemuziek.'
• Sinds het vertrek van Patrice Evra is Ashley Young verantwoordelijk voor de muziek bij Manchester United. De vleugelspeler kreeg van Louis van Gaal wel te horen dat hij voornamelijk house en funky house moet draaien. Of hij dat doet, weten we niet. Duidelijk is wel dat Young dit seizoen bijna alles speelt... (MUTV)

Paul Aguilar, verdediger van Club América, maakte op fantastische wijze de 0-1 in het duel met Chivas Guadalajara. Uiteindelijk bleek de treffer beslissend, want met zijn prachtige doelpunt bepaalde hij gelijk de eindstand. Geniet mee.

Tarek Elrich maakte tegen Melbourne City wel een heel fraai doelpunt. De 28-jarige Australiër schoot de 3-0 binnen voor Adelaide United. Mede dankzij zijn fantastische solo, wist de ploeg van Elrich met 4-1 te winnen. Gaan we deze goal nog terguzien in bepaalde verkiezingen?

'Hazard wordt de beste voetballer die België ooit heeft gehad.'
Marc Degryse steekt in een interview met Sporza naar aanleiding van het binnenslepen van de eretitel 'Speler van het Jaar in de Premier League' door Eden Hazard de loftrompet over de Chelsea-speler. 'Echt, hij verdient die trofee', aldus de Belgische oud-international.

In het Championship in Engeland stond Watford op de eerste plaats, maar om dit weekend al zeker te zijn van directe promotie naar de Premier League moest er gewonnen worden van Brighton & Hove Albion FC. Dat lukte, maar hierna was de ploeg van ex-PSV'er Heurelho Gomes nog afhankelijk van de uitslag tussen Middlesborough en Fulham. De spelers van Watford moesten de wedstrijd in de spelersbus volgen en de spanning was om te snijden. Uiteindelijk verloor Middlesborough diep in blessuretijd met 3-4. Hierdoor is Watford zeker van promotie. Dat leidde tot een klein vreugdeuitbarstinkje.

Bayern München werd zondag voor de 25ste keer kampioen van Duitsland, maar een extra ster op het shirt van Der Rekordmeister levert dat niet op. In Duitsland komt de eerste op het shirt na drie titels, de tweede na vijf en de derde na tien. Bayern kreeg er na de twintigste landstitel voor het laatst één bij: de vierde. Een poging om de regels aan te passen en een vijfde ster op het tricot erbij te krijgen vond geen gehoor bij de Duitse bond (DFB). Ook al wint Bayern honderd titels, die vijfde ster komt er niet.

• Olimpia, de mascotte van Lazio, werd zondag voor het duel met Chievo Verona aangevallen door een kraai. De arend bleef ongedeerd, maar de club uit Rome kreeg meer ongeluk te verduren. Hoewel Miroslav Klose de Biancocelesti nog op voorsprong zette, werd het uiteindelijk 1-1.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.