Hoop in Brabant: zo worden de kansen van Willem II en NAC ingeschat

ADVERTORIAL – Het is de week van de start van de play-offs om promotie/degradatie. Vanavond zijn onder meer Willem II en NAC aan zet. Wat is de hunkering naar Eredivisie-voetbal groot in Tilburg en Breda. Zie jij een van de twee promoveren? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Hoop in Brabant: zo worden de kansen van Willem II en NAC ingeschat
© Pro Shots
VVV-Venlo
VVV-Venlo
3 - 2
Willem II
Willem II

Willem II moet bij de start van de nacompetitie afrekenen met VVV Venlo, dat in de reguliere competitie een flink stuk onder de Tilburgers eindigde. Willem II eindigde als vierde in de Keuken Kampioen Divisie en pakte tien punten meer dan de Limburgers. De twee teams stonden op 9 april nog tegenover elkaar in de competitie. Toen won Willem II in eigen huis met 2-1 dankzij twee goals van Jizz Hornkamp.

Met Hornkamp is direct ook de favoriet aan Willem II-zijde om te scoren genoemd. De 25-jarige spits kwam in de tweede seizoenshelft aardig op stoom. Hornkamp scoorde sinds begin februari acht keer in de Keuken Kampioen Divisie. Inzetten op een goal van hem vanavond kan 2.12 keer de inleg opleveren. Bij VVV zijn de ogen gericht op Sven Braken, die dit seizoen al dertien keer scoorde op het tweede niveau. Voor een goal van hem staat bij Unibet een quotering van 2.88.

Doelpuntenmakers VVV - Willem II

- Sven Braken: 2.88
- Nick Venema: 2.88
- Levi Smans: 3.45

- Jizz Hornkamp: 2.12
- Joeri Schroijen: 2.40
- Jeremy Bokila: 2.48

Willem II wordt kijkend naar de quoteringen gezien als de favoriet om door te gaan naar de volgende ronde. De odd voor kwalificatie voor de volgende ronde is 1.50, ten opzichte van 2.40 voor VVV. De quotering voor winst van de Tilburgers in de uitwedstrijd vanavond is 1.86.

NAC Breda
NAC Breda
1 - 0
MVV Maastricht
MVV Maastricht

De late wedstrijd gaat tussen NAC en MVV, respectievelijk de nummer zes en vijf van de competitie. Beide teams hadden na 38 duels 59 punten. MVV had alleen één keer vaker gescoord. De thuisploeg kan wel veel hoop putten uit de laatste onderlinge ontmoeting. Op 10 maart werden de bezoekers uit Maastricht met 4-1 verslagen in Breda. Dat was bijna twee maanden na de start van de altijd bevlogen Peter Hyballa bij de volksclub. Onder hem verloor NAC in de competitie in thuiswedstrijden alleen van Jong Ajax en Heracles Almelo.

Denk jij dat NAC vanavond het thuisvoordeel kan uitbuiten? De quotering voor een overwinning van de thuisploeg is 1.48. De quotering voor kwalificatie voor de volgende ronde door NAC is iets hoger: 1.60. Inzetten op MVV dat doorgaat naar de volgende ronde kan 2.20 keer de inleg opleveren.

Doelpuntenmakers NAC - MVV

- Elías Már Ómarsson: 1.90
- Tom Boere: 1.90
- Jort van der Sande: 2.00

- Sven Blummel: 3.65
- Mart Remans: 3.65
- Orhan Dzepar: 4.00

NAC speelde in het seizoen 2018/19 voor het laatst in de Eredivisie. Bij MVV moet dieper in het geheugen gegraven worden voor Eredivisie-herinneringen. De club uit Maastricht was in het seizoen 1999/00 voor het laatst actief op het hoogste niveau.

Beleef de duels in de nacompetitie met extra spanning door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's