Hoffenheim sprak niet met PSV'er Doan: 'Dat is gewoon een leugen'

Reacties

Het klopt dat 1899 Hoffenheim zich oriënteert op aanvallende versterkingen, maar de Bundesliga-club heeft niet gesproken met PSV'er Ritsu Doan. Dat zegt trainer Sebastian Hoeness tegen Kicker.

Hoffenheim sprak niet met PSV'er Doan: 'Dat is gewoon een leugen'

Eerder deze week schreef VI al dat vier Duitse clubs interesse hebben getoond in Doan. De Japanner maakte afgelopen seizoen indruk op huurbasis bij Arminia Bielefeld, waar hij uitgroeide tot een van de sleutelspelers. Die Arminen hoopten hem permanent over te nemen, maar hikten tegen de vastgestelde afkoopsom aan.

Sky Sports meldde dat Hoffenheim de Japanner nu nadrukkelijk in de gaten houdt. Doan zou zelfs al een onderhoud hebben gehad met Hoeness, maar die ontkent stellig. 'Dat is gewoon een leugen. Er worden momenteel verschrikkelijke dingen gespeculeerd. Het is niet waar, meer kan ik er niet over zeggen.'

Concurrentie
Doan beschikt in Eindhoven nog over een contract tot de zomer van 2024. Van trainer Roger Schmidt hoeft de 23-jarige aanvaller ook niet weg, maar door de aanwezigheid van onder anderen Noni Madueke en Mario Götze is de concurrentie in Eindhoven moordend. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.