Higler behoedt Makkelie voor grote fout tijdens Atlético Madrid - Club Brugge

Reacties

Danny Makkelie heeft woensdagavond een strafschop toegekend en vervolgens ook weer ingetrokken tijdens het duel tussen Atlético Madrid en Club Brugge. Na ingrijpen van videoscheidsrechter Dennis Higler werd de aan Club toegekend penalty teruggedraaid.

Higler behoedt Makkelie voor grote fout tijdens Atlético Madrid - Club Brugge
Atlético Madrid
Atlético Madrid
0 - 0
Club Brugge
Club Brugge

Makkelie dacht in de slotfase van de eerste helft een overtreding van Nahuel Molina op Tajon Buchanan te zien, maar Higler nam waar dat Buchanan juist een overtreding beging. Na het zien van de beelden trok Makkelie dezelfde conclusie, tot grote onvrede van Club. Makkelie gaf zelfs een gele kaart aan Buchanan. De stand bleef 0-0.

In de studio van Ziggo Sport toonde analist Khalid Boulahrouz zich begripvol. 'Op blote oog zeg je "penalty", maar als je goed kijkt in herhaling zie je dat speler van Club Brugge eerst op de kuit van de tegenstander trapt, waardoor hij de tegenstander dus raakt. We hebben vaak kritiek op de VAR, maar komt nu goed van pas.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.