Hiddink krabbelt al terug: 'Misschien ga ik wel een Advocaatje doen'

Reacties

Guus Hiddink heeft de deur voor een nieuw avontuur in zijn trainersloopbaan toch weer open gezet. De oefenmeester wil in de voetballerij betrokken blijven en sluit een bondscoachschap niet uit.

Hiddink krabbelt al terug: 'Misschien ga ik wel een Advocaatje doen'
© Pro Shots

Hiddink (74) was voor het laatst werkzaam als bondscoach van Curaçao en liet een maand geleden bij het SBS-programma HLF8 weten dat hij met pensioen ging. 'We gaan stoppen. Totaal. Of ik een Advocaatje (net als Dick Advocaat tóch doorgaan, red.) ga doen? Nee, nee', zei Hiddink tegen Johnny de Mol. Daar komt de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal nu echter op terug.

Hiddink was zondagmorgen te gast bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN en flirtte daar toch met een terugkeer in de voetballerij. 'Misschien ga ik wel een Advocaatje doen', zei Hiddink nu. 'Op mijn leeftijd moet je niet meer iedere dag op het veld willen staan. Maar ik wil graag bij de voetballerij betrokken blijven.'

Zoals bekend heeft Hiddink er in zijn carrière als voetbaltrainer een wereldreis van jewelste op zitten. Hij was trainer van clubs als PSV, Fenerbahçe, Valencia, Real Madrid, Real Betis, Chelsea en Anzhi Makhachkala. Ook was hij bondscoach van Nederland, Zuid-Korea, Australië, Rusland, Turkije, Curaçao en China Onder-21.

Toen Guus Hiddink vorige maand zijn pensioen aankondigde, werd daar massaal op gereageerd:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.