Hiddink: 'Hoop dat deze zege ons uit het dalletje helpt'

Na vijf duels heeft FC Anzhi in de Russische competitie eindelijk weer het genoegen gesmaakt van een zege. Trainer Guus Hiddink hoopt dat de 3-0 zege op Volga Nizhny Novgorod het begin is van een positieve reeks.

Hiddink: 'Hoop dat deze zege ons uit het dalletje helpt'

'Na de nederlagen en de remises wilden we winnen. En we hebben ook een goed resultaat geboekt, zeker gezien de strijd van Volga en de staat van het veld', zei Hiddink na de 3-0 overwinning van zondag.

'De eerste zege van 2013 is zeker belangrijk', vervolgde Hiddink. 'In de laatste wedstrijden was onze instelling goed, maar waren we niet altijd even gelukkig. We hebben het aluminium steeds weer geraakt.'

De pech was volgens Hiddink verklaarbaar. 'Dat past ook bij een ploeg in problemen. Ik heb geen klagen over de instelling tijdens wedstrijden of trainingen. Het is van groot belang om een team te blijven en niet met een vingertje naar elkaar te wijzen. Ik hoop dat deze overwinning ons uit het dalletje helpt. '

Ondanks de zege kan FC Anzhi als nummer drie van Rusland het kampioenschap vergeten door de recente slechte resultaten. Het verschil met koploper CSKA Moskou bedraagt tien punten en de achterstand op nummer twee Zenit Sint-Petersburg is vier punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen